Hvordan?

Vil i gerne have besøg af Comedievognen, men har ikke haft børneteater før?

Det er ikke så svært :) I kontakter os blot med ønsker om forestilling og dato. Så plejer vi at finde ud af noget der passer begge parter. På dagen ankommer vi (afhængig af forestilling) ca. 2 timer før vi skal opføre forestillingen. Vi håber da at lokalet vi skal være i, er rimelig ryddet så vi kan få vores scenografi ind. Så stillier vi op og gør klar, imens plejer arrangøren at sørge for stole/puder til børnene, og en kop kaffe til os. Når forestillingen er overstået, og børnene er ude, så pakker vi ned, og tager vores afsked efterfølgende. Nedpakningen tager som regl en lille time.

Refusion – Få det hele til det halve. Vores forestillinger er oftest refusions godkendt, det betyder at hvis der bliver købt en forestilling for kommunale midler (eller i samarbejde med fx. det lokale bibliotek), så får I halvdelen af forestillingens pris refunderet. læs mere her: TeatercentrumKunst.dk.

Faktura: Bliver fremsendt digitalt over EAN ca. 30 dage før forestillingen afvikles. Benyttes der ikke EAN, fremsendes fakturaen med posten.

Spørgsmål, kontakt os på tlf: 35 35 61 22, eller mail: comedievognen@gmail.com

Vi håber at høre fra jer